Малко помощ за случайните посетители

Понякога виждам, че от Google към мен влизат посетители, които или са се заблудили или няма да им помогне това, което са търсили, чрез търсачката. Google намира сходни резултати и според посещенията – вдига рейтинга на даден сайт (страница). Така се получава и при мен за някои търсения, като особено приятно ми става, когато това са резултати свързани с любимата ми кола. Та за какво иде реч:

Всички, които са търсили информация за цени на авточасти за FIAT, Lancia, Alfa-Romeo – могат да проверят за актуални такива на сайта на който проверявам и аз. Не гарантирам за 100% актуалност, но поне мен в директен разговор по телефона не са ме подвеждали. Правя и реклама, но се надявам да ми дадат някой бонус – в тези кризисни времена – всичко е добре дошло. Ето и конкретната връзка: Части за Италиански автомобили. На този сайт могат да се намерят актуални информации за цени и наличности за всички ключови автомобилни части, а при мен пристигат търсения за: датчик колянов вал, дебитомер, турбина, интеркулер, тампони на стабилизираща щанга, накладки, спирачни дискове, датчик на обороти, датчик за скорост. Понякога виждам, че от Google пристигат и търсения за части за други марка автомобили – искам да вметна, че за момента имам информация само и единствено за основните италиански марки. GOLF, FORD, OPEL не са ми нито по вкуса нито по джоба.

2 Comments

  1. Здравей, блогът ти е хубав, малко странни новини имаш понякога, но става смях!
    Иначе имаш ли регистрация в форума на уеб-турист?

  2. Личният ми дневник не е новинарски сайт за това и постовете са малко или много странни. Все пак дневникът служи да описваш какво се случва (blog – тоже). Благодаря за вниманието и … ти махнах връзката за СЕО състезанието – ако искаш да те линкна – трябва да се погрижиш да се случи, а не с рогите напред 😉

Comments are closed.