Весели празници!

Привет на всички посетители на моя блог.

Доста време не бях писал, но всичко се дължи на факта, че чаках края на света. Оказа се, че света поне в тази си форма, която ние познаваме и харесваме – не свърши. Това от една страна ме радва, защото всички катаклизми, предречени от разни пророци, ясновидци, гадатели и астролози все не се сбъдват. Лично аз чаках през 1996та да падне Аспарухов Мост, а през 2000г. да дойде второто пришествие (не на марсианците), големият световен потоп, Армагедон и прочие ужасии, но дори страховития компютърен проблем (y2k) се размина. Също.

Ето, посрещнахме още един Дядо Коледа, тръпнем в очакване на последващият дядо Мраз, а някои късметлии сред нас вероятно ще се радват покрай някоя Снежанка.

Доста събития пропуснах да отразя в дневника, но по-важните или отлежават за корекции или ще бъдат отразени своевременно.

Пожелавам Ви приятно и весело посрещане на “фаталната” 2013 година, която да изкараме без нищо фатално освен цифрата. За щастие няма 13 месеца, защото следващият фатален ден сигурно щеше да е на 13.13.2013 🙂