Нереклама

Явно след занижаването на качеството на преносимите компютри Toshiba е имало уговорка да се занижи качеството на цялата продукция Toshiba. Вярвам, че доста хора помнят рекламата на батериите Toshiba – “Тошиба, японската сила”… Сила, да ама не. Днес за пореден път имах желание да направя снимка на нещо в офиса – оказва се, че нямам батерии във фотоапарата – отидох и си купих две батерийки формат АА (R6KG) от гореупоменатата марка, а самите те – гордо кръстени HEAVY DUTY – точно така: “Тежко натоварване”. Преди да ги платя (смешните 0.50лв/брой) погледнах срока им на годност – до 04.2012. Щастлив, че ще щракна поредната назидателна снимка се прибрах, заредих фотоапарата и … нъцки “Батериите са изтощени”…, да точно така – изтощени са си. Няма лъжа, няма измама. Това е вторият път в който си купувам батерии Тошиба в рамките на последният месец и те са все изтощени. Фабрично… Излиза, че не са японската сила, а по-скоро японската слабост вече. Няма да се впускам в обяснения за калпавите преносими компютри Toshiba, но ако някой се е засилил да си купува такъв – да се замисли за някоя друга марка или в краен случай – да инвестира в компютър с по-голяма гаранция.
Та за сега – ТОШИБА? НЕ! Не и тази година 🙂

Снимката си я направих, да, пак с тия батерийки, вдъхнах им малко POWER 5V и успях да щракна … цяла една снимка. Не ме питайте защо не ги връщам в магазина – защото затвори точно след като ги купих.

Автор: Steliyan

Казвам се Стелиян, роден съм през далечната 1973 г. в гр. Варна в доста горещо според мен лято :) 35 години обаче трудно се описват с няколко думи ... Ще опитам да го правя по малко в последствие...

2 отговори на “Нереклама”

  1. Направо ме отчая.Преди 15 минути купих батерии от същата марка.Ще им вида трайността.

  2. Тошиба занижиха качеството си. ТоЙота и ТоШиба са кажи речи едно и също качество, само дето едните си го признават.

Коментарите са изключени.