Искам VIVACOM да е ЖЕНА

Днес цял ден се нервирам на прекъсващият и почти липсващ интернет у дома. По злощастно съвпадение на съдбата съм на VIVACOM ADSL. Освен, че съкращението АДСЛ много наподобява “Ах Да Си го сЛожа” е и синоним на ниско качество на услугата, некадърен или необразован персонал и мудно справяне с проблемите. ЦЯЛ ден имам невероятни проблеми със свързаността, при положение, че отварям почти и само сайтове изцяло базирани в България. Отварям ли писах? Неее, опитвам се да ги отворя, но не … става.

А защо искам VIVACOM да е Жена ли? Понеже заглавието е такова ще обясня – искам VIVACOM да е Жена, че да и го набутам в гъза да и умре путката от ЯД!

Писна ми от скапани услуги. Ей, кавалчетата във VIVACOM – събудете се и си оправете националната свързаност да ви го туря в минетчийските задници да ви мрат пичките от нерви!

За Steliyan

Казвам се Стелиян, роден съм през далечната 1973 г. в гр. Варна в доста горещо според мен лято :) 35 години обаче трудно се описват с няколко думи ... Ще опитам да го правя по малко в последствие...
Публикувано в Компютри, Драми, Ежедневие с етикети , , , . Постоянна връзка.

2 Responses to Искам VIVACOM да е ЖЕНА

  1. lilia каза:

    Г-не , бихте ли сменили начина си на изказване.Намираме се на обществено място.Не е редно децата ни да четат подобни брутални фрази.

  2. Steliyan каза:

    Госпожо, това не е обществено място, а ЛИЧНИЯТ ми блог (дневник). Това, че е публично достъпен не го прави по-малко личен, а това, че не можете да контролирате децата ВИ какво четат – не е мой проблем. Да вземат и всичкото порно да свалят викам аз, а???

Коментари са забранени.