Свински грип, конспирацията

Всъщност конспирация няма, но нали заглавието “продава”. Идеята ми от първата ми статия за свинския грип е да намаля паниката у четящото интернет население, но много хора с промити от телевизията мозъци ме обвиниха, че съм идиот нищо не разбиращ от заболявания, вируси и опасности. Още тогава ми се искаше да кажа, че според народната медицина не се лекуват три неща рак, мерак и простак, но никой нямаше да разбере сарказма ми. Ето, оказва се, че експертите от СЗО предложили обявяването на ПАНДЕМИЯ от свински грип са били на заплата към големите фармацевтични компании…, а фармацевтичните компании от началото на пандемията са направили 7 милиарда евро печалба, гот, а?

Най-сетне и някой друг се осмели да напише малко цифри: смъртност в световен мащаб причинена доказано от усложнен свински грип 6000 човека, смъртност от сезонен грип: 500 000… Бялата лястовица пролет не прави, но ако много хора се бяха замислили като мен, ако много хора бяха сравнили различните източници с информация за A/H1N1 щяха да разберат истината. Мои приятели биха казали, че това си е чисто еврейска далавера и аз като никога съм съгласен с тях – евреите си направиха поредната финансова далавера при това добре подплатена отново със страх и ужас. Дори ако човек захапе еврейската следа не може да не се усъмни в холандският лекар, първи лобист на Пандемията от Свински грип – Алберт Остенхаус – типично еврейско име… С други думи драги ми зрители – Пандемия реално НЯМА, епидемията – отшумя по-бързо и от сезонен грип… Изводите ги оставям на вас, че ми писна!

P.S. Ето малко допълнителен материал за любопитните и за тези, които не са чели за Свинският грип – грандиозна корупционна афера?