Великата илюзия

Великата илюзия

Тя е проста като света — илюзорната сексуална собственост. В свят на тотална свобода все още съществуват хора, които си мислят че верноста е нещо като ритуал, в който надупването в една и съща посока всеки ден носи семейно щастие.

Ако проследите нишката на сексуалните връзки примерно на работното място, във вашата среда и най-вече у вас — вие ще видите, че това е една неразплетима кукувича прежда. Прежда, в която играта се води по системата от професионалната футболна лига:

„системата всеки срещу всеки“

Всички ние просто живеем в малката страна на засекретените баджанаци. Всеки се крие от другите, когато изневерява, любовниците изневеряват с други любовници, те от своя страна спят с още по-чужди мъже, който пък се женят накрая като в бразилски сериал за истинската си любов — примерно за майка си или друг неясен обект на желанието. Някъде там във всеобщата сексуална гмеж и безотговорна тайнственост може би за първи път се е зародила скандинавската идея: да не се притежаваме по генитален път, а заедно всички да освободят съзнанието си за нещо ново — онова, което никога не омръзва и онова, което винаги сме искали само за себе си — свобода.

Къде сме ние?

Ние сме много зле по брой на регистрирани свободомислещи хора, които си позволяват да сменят партньорите си през минута и то пред очите на предишния си партньор. Повечето от мъжете и жените в тази страна са роби на времето — фалшивият им морал задължително изисква между двама партньори да има стоене на сухо поне седмица. Те не знаят, че времето във физическия си смисъл е равно на нула, а в човешкия смисъл между едното проникване и другото (с друг) не е нужно да се чака повече време отколкото отнема един женски душ.

7 Comments

  1. Ако визираш мен – не. Но виж, nikki_six е друга бира и там не знам кое е от яд, кое е от еуфория 😉
    Преди седмица му дадох право да пише тук… А аз след малко ще постна как някои велики им се чупи сървъра сутринта 🙂

  2. Niki Six изби рибата – по твоята логика няма нищо лошо жена ти да ти изневерява 10 пъти повече отколкото ти на нея, и даже да го прави във вашето легло – стига с тази Цената на Истината, защото достатъчно дози простотия изслушах напоследък.

  3. Андрей, ти на ебането изневяра ли му викаш бе? Щото по твойта логика пък – мъжот и жената трябва да са си сефтета един на друг и като ходят по улицата – да се гледат в очите, щото може да “изневерят” мислено…

Comments are closed.