Варна вече я няма!

След малоумното заглавие “Порой отнесе Варна” в dir.bg не ми остава нищо друго като извод, освен заглавието – Варна вече я няма!

То бива да си дебил, бива, но чак такъв дебил, като този, който е сложил заглавието на статията в дира – не може да си.И понеже ми писна да качвам рейтинга на тия смотани, дебилни журналисти – качвам директен скрийншот защо според мен Варна я няма – щом пороят я е отнесъл, значи наистина я няма:

Варна вече я няма
Варна вече я няма
Спокойно народе, аз живея във Варна и определено си е на мястото – няма още порой, който да я е отнесъл – вярно периодично отнася части от нея в морето – я някое парче асфалт, я някоя кола паркирана неподходящо, я някой неразумен турист плуващ при мъртво вълнение и черен флаг, но най-често всичкия боклук и фекалии, които са останали непочистени от ТИТАН или умишлено изхвърлни нейде край морето. Но дебилността на мнозинството журналисти може да ни хвърли в як размисъл – Я “Порой отнесе Варна”, я “Свинският груп взе нова жертва”, я “Краят на света идва на 12.12.2012″… Това за някои хора със слаби нерви би означавало непрекъснато пиене на успокоителни… особено като знам колко много хора вярват на телевизии, радио и вестници – ужас направо…

13 Comments

 1. заглавието не е малоумно, а ти не си в крак с жаргона на медиите

 2. Много съм си в крак с жаргона на медиите. Включително с всички жаргони. Ама да ми се разправят глупости пред Баба ми и майка ми и те да се чудят кое е вярно – това, което им чета от закона или това което е тълкувала някоя дрисла по ТВ-то… Ти като си в час ми кажи “Смъртоносният вирус уби още един човек” за кой вирус се отнася? ХИВ? СПИН? ГРИП???

 3. Значи нищо не знаеш. СПИН: Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност. И ако нямаше ВИРУС – нямаше да се разпространява, всъщност щеше да е СВИН – Синдром на Вродената Имунна Недостатъчност, съществуват редица заболявания които увреждат Имунната система и са вродени (т.е. си се родил с тях). И понеже не знаеш, ето ти да се ограмотиш Уикипедия:СПИН

 4. СПИН (Синдром на придобитата имунна недостатъчност) е болестно състояние, което се развива на фона на инфекция с вируса HIV (Human Immunodeficiency Virus).

  Аз от това изречение разбирам, че вирусът е HIV не СПИН 😉

 5. Освен ако не смяташ, че HIV се превежда като Синдром на придобита имунна недостатъчност.

 6. ХИВ (от английското HIV, – Human Immunodeficiency Virus, “вирус причиняващ имунна недостатъчност в човека”) е често мутиращ ретровирус, който атакува човешката имунна система. Показано е, че вирусът причинява синдрома на придобитата имунна недостатъчност (СПИН).

 7. И как си превеждаш HIV бе умник? Human – човек, Imunnodeficiency – Имунна недостатъчност, Virus – ясно е Вирус. И? Добре, вируса не е СПИН, а ЧИВ…

 8. ОК ЧИВ, който причинява СПИН… Да сме по-умни отколкото изглеждаме – пънеш се като костилка на гъз… в мойто лично пространство 🙂

 9. Прочети малко по-задълбочено нещата от укито ;).

 10. Вероятно, когато се ЧУ за СПИН ти си бил предполагаемо планирано бебе… Няма да споря 🙂

 11. хахахаахах
  Добро сравнение 🙂

  Поздрави и бира 🙂

 12. Виж, това е в път по-добро предложение от спора НИ как се нарича вирусът “Вирус на СПИН” или СПИН за по-кратко. Можем да водим безкраен спор, да си правим словесни еквилибристики, но мнозинството ще си знае, че е вирус на СПИН, а не ЧИВ, HIV и т.н. Всичко е въпрос на интерпретации, но са прието само публично популярните.

Comments are closed.