Как да си направя оргия?

Предвид, че това беше едно от малоумните приземявания на google търсача в моят дневник – реших да се опитам да дам отговор на малоумното кретенче търсило нещо такова.

Та мило ми кретенче, как можеш да си направиш оргия? Първо трябва да знаеш какво означава думата:

Оргия (на гръцки: όργιον)групово полово сношение; религиозен празник свързан с религията на много древни народи, изповядва се от древните гърци, римляните, египтяните и др.
Например в римските езически традиции: празненството било в чест на бога на вината и веселията Вакха. Оргията предхождала римския празник на Сатурн (Дионисий Велики). Оргията в тяхната култура е била с чисто сексуален характер, а участниците влизат в безразборни полови отношения един с друг. Синоним на оргията е вакханалията.

Та за да си направите оргия Ви трябва: група с която да направите груповото полово сношение и достатъчно количество алкохол. Когато алкохола е в достатъчно количество – състава и качеството на групата не е ВАЖНО. Важно е секс да става.

В общия си вид ОРГИЯТА си е чист безразборен секс  – ако много я окъсате – може да си “организирате” група от гумени надуваеми кукли :)… Дори чикия да е – важното е да е безразборна – може и с дясна, може и с лява ръка 🙂 УСПЕХ!
П.П. За тези, които все пак имат мат’риал за Оргия – ето един сайт с полезни съвети за Организиране на Оргия 🙂