Седем мига от пролетта

Не, не желая да се бърка с класиката “Седемнадесет мига от пролетта” на Юлиан Семьонов. Това са седем мига от пролетта заснети от мен… …красотата на Българската пролет:

 

Пролетта разцъфва
Пролетта разцъфва

 

Пролетта разцъфва 2
Пролетта разцъфва 2

 

Пролетни цветя
Пролетни цветя

 

Пролетно цвете
Пролетно цвете

 

Пролетта е най-красивият сезон
Пролетта е най-красивият сезон

 

Красива природа по Български
Красива природа по Български

 

Пореден кадър от инсталацията "красивата" природа
Пореден кадър от инсталацията "красивата" природа

За последните две снимки не е виновен Бойко Борисов и същите нямат нищо общо със софийският боклук, освен факта, че показват изхвърлен не където трябва боклук. Разхождайки се по красивите ни поляни, гори и плажове стигам до извода, че по-голям боклук от българският народ не съществува.

 

(c) Правата върху всички снимки са запазени! Могат да се ползват единствено според лиценза, а това означава: с нетърговска цел и след споменаване на авторът: Стелиян Атанасов!

2 Comments

  1. Стелияне, ти си пълен български боклук, докато аз съм половин български боклук! 😛 и едната ми половина с право може да каже, че по-голяв боклук от българският народ не съществува, докато другата ще си задържи тази мисъл за себе си, и ще помисли защо е достигнала изобщо до този извод и какво може да се направи, за да не се случва отново!

    Вива Ла Боклуци!

    А когато си заобиколен от боклуци, му се вика сметище.

  2. Ами то, че живеем в сметище си е ясно, но защо да е така?
    Защо не можем да оставим красотата до край? Защо не поддържаме чисто край нас? Защо всички си мислят, че някой им е длъжен и никой всъщност не разбира, че изхвърляйки боклука си на обществено място, всъщност изхвърля част от трудно изкараните си пари???

Comments are closed.