Поредната война започва

И надявам се, че скоро ще завърши… Не по-късно от 10.01.2011, надявам се.

Не мога да разбера каква е тая страст на народонаселението към пиратките и пироефектите по Коледно-Новогодишните празници. Ефекта е точно като на задаваща се война – канонада на обстрел над мирните граждани… Селяните проявяват селянията си с колкото се може по-мощни бомби, а после защо по спешните центрове има осемгодишни деца с разкъсани ръце или най-малкото откъснати палци. Всяка година от началото на “демокрацията” е едно и също – хем пиратките са забранени за продажба, хем всички търговци отчитат ръст на оборота от точно тази забранена стока. Взрив след взрив, ако бяхме в някоя малко по-цивилизована държава сигурно извънредните антитерористични мерки щяха да са от 20.12 до 10.01 … Постоянни и строги. А в България терора си го организираме сами, при това с някакво явно мазохистично удоволствие. Колкото по-голям взрив – толкова по-големи мъже сме…, а после що популацията намалява…

2 Comments

  1. Честита Коледа!
    Ела да видиш при нас за каква война говорим. Е, днес заради светлия Празник е примирие. Но от утре като се почне, няма да се спре до 2ри поне. А до 10ти ще е доста по-слабо.

  2. ааааа аз обичам да гърмя! колкото повече – толкова повече. но! на нова година и то в 12 вечерта. сега не е времето, има си празници за гърмеж и празници за без гърмеж 😉 това да пуцат по коледа и аз не го одобрявам.
    честита коледа!

Comments are closed.