Българското възпитание

Българите говеда ли сме или петдесет години див комунизъм са оказали пагубно влияние върху човешкото в нас? Повтарям се вече, но продължавам да се чудя, защо общото все така се счита за ничие и някой друг да го поддържа. Гледам олигофрените – рисуват стените със спрей (графити), ритат кошчетата за боклук, хвърлят си боклука я от балкона, я от прозореца на колата, а някои дори – подминавайки наританото от тях кошче. А после ревем задружно и силно “Защо плащаме данъци, къде ни отиват данъците”, то е ясно къде отиват – отиват да се покрият щетите нанесени от гражданите на “общите” неща. За това Щутгард ще е красив и чист, а Варна ще е кална и гнусна – защото преди да успее градът да плати за почистване от нашите данъци – той трябва да плати за ремонт на почистващата техника и така в омагьосан кръг.
Плащаме за нещо и после го трошим, защото сме толкова прости и слепи, че не осъзнаваме и не виждаме, че всъщност то е НАШЕ… Идиотска нация…

1 Comment

  1. За съжаление си мнооооооооого прав. Яд ме е, че като Българин и аз попадам в това число, ама си прав. За всичко е виновна селянията. Отделил съм и доста обширен анализ в “Aнализ на селянията”. Сигурен съм че и ти ще се съгласиш с мен по този въпрос. Жалко е! Aма наистина много жалко. А най – жалкото е, че няма да съм жив да видя нещата в по-добра светлина!

Comments are closed.