11 коментара

 1. Светлина
  17/10/2009

  Е, стига де. Нали не си очаквал заради вашия колет да пратят специален екип от викачи, шерпи и руса журналистка в Разградско? Нормалното пътуване на колет в България е 2-5 работни дни (в повечето градове пощата работи и в събота).
  Аз лично не бих посмяла да звъня да си търся колета 🙂 Предпочитам да не знам по какви мистериозни пътища стига до получателя си, стига все пак да стигне.

  • Steliyan
   17/10/2009

   @Светлина: От 1993 година не ползвам услугите на Български Пощи – останах силно изненадан, че за 18 години нищо не се е променило. От 1996 година ежедневно изпращам или получавам пратки – никога не съм имал забавяне. Никога не ми се е налагало да се обяснявам на някого, нито да издирвам къде евентуално е пратката ми. Snail Mail отдавна не ми е начин за комуникация. Благодарение на технологичните придобивки като Интернет и GSM комуникациите – не ми се налага да ползвам подобни отживелици.

 2. Светлина
  18/10/2009

  Да, ама и цената не се е променила от тогава 🙂 Няма причина да изискваш повече за по-малка цена (защото животът поскъпна, но колетите – не).

  • Steliyan
   18/10/2009

   При разлика от 2.10лв в цените на Български Пощи и Интерлогистика – честно да ти кажа – щях да избера логистиката. Но направих грешката да отида в Български Пощи. Единствената разлика обаче за тези 2.10лв. – Интерлогистика щяха да дойдат да го вземат от моят адрес и да го доставят до вратата (ръцете) на получателя. Грешката е моя, но това не означава, че не мога да съм недоволен, нали? Все пак едните го могат, защо да не го могат и другите??? Та дори и на по-високата цена?
   От Хонг Конг по техните пощи получавам пратка на стойност $5, като цената на пощенските услуги е включена, а за да изпратя същата тази пратка от България за Хонг Конг – цената ми е над 10лв. В единия случай имам проследяващ код за пратката, а от Българска страна получавам… листче… Хайде стига ги защитава 🙂

 3. Светлина
  18/10/2009

  Хехе 🙂 Предавам се 🙂 Разби ме с листчетата, понеже нямаше как да не се сетя за десетките пъти, когато са ми давали бележки с правописни грешки (даже и името ми не уцелват 🙂 )

  • Steliyan
   18/10/2009

   Ами то и Интерлогистика ми дават листчета, но винаги по номера на това листче (товарителница) мога да разбера къде ми е пратката.

 4. pave
  09/04/2010

  isperih ne e selo,a grad

  • Steliyan
   10/04/2010

   Pave, Исперих е толкова голям град, че населението му се събира цялото в 6 блока на кв. Владиславово гр. Варна. Но ако нейде из поста ми посочиш къде съм писал, че е село – ще те призная. И пиши грамотно!

 5. Десислава Белева
  07/05/2014

  Исперих не е село,бе,хора!!!Просветете се малко!

 6. Десислава Белева
  07/05/2014

  Исперих не е село,бе,хора!!!И кво общо има,че Исперих е колкото 6 квартала на Варна,тва ли го прави село ,че правиш сравнение.Село пише в поста ,да!прочети си го пак! 😀

  • Steliyan
   08/11/2014

   Не 6 квартала, 6 блока. Ако беше колкото шест квартала на Варна щеше да е много голяма точка на картата на България, а не петно като наакано от муха 🙂

Back to top
mobile desktop